Sziasztok bloggerek,

vége van a télnek, itt a március, úgyhogy nyertest hirdetünk. Három kategóriában hirdettük meg a Reblog Maraton 2.0-t, viszont  csak 2 kategóriában indult olyan blog, amit elég erősnek éreztünk ahhoz, hogy nyugodt lelkiismerettel díjazni tudjuk.

nyereményhirdetés reblog maraton reblog maraton 2.0

 

Stílus kategóriában a Stílusos autók blog nyert, szerzője napi rendszerességgel posztolt igen érdekes, igényes tartalmat, és kellő szabadsággal, kreativitással kezelte a versenykiírást. Gratulálunk.

Ebben a témában egyébként dicséretet érdemel még a HardWorkLifeStyle, és a Stylight blog,

Teszt kategóriában neveztetek talán a legtöbben, sok érdekes blog indult, de a legjobbnak a Quizworldöt ítéltük, aki a remélt és elvárt rendszereséggel posztolt, változatos témaköröket érintve, nagyon igényes, szépen megformázott tesztekkel, bejegyzésekkel tört az élre. Gratulálunk!

Itt mindenképp szeretnénk  megemlíteni a hihetelenül aktív Noradrenalin blogot, a lendületes, egyelőre a saját útját még csak kereső 1esélyt

Sport témában - sajnos - egy olyan blog sem indult, amit elég erősnek éreztünk volna a győzelemhez, annak ellenére, hogy számos ígéretes blogot hoztatok létre. Vártuk, drukkoltunk, hiába.

A nyerteseknek tapsvihar, és jöhet a közszolgálati közlemény.:
a következő fordulóban már nem lesznek kötelező témák a versenyen, bármiről írhattok és nevezhettek. Azért döntöttünk így, mert sok új blog témája nehezen illeszthető a kiírt témák közé, és nem szeretnénk, ha valaki emiatt maradna le az esélyekről.

 A továbbiakban is három nyertest fogunk választani, persze abban az esetben, ha lesz három olyan blog, amit elég erősnek, érdekesnek és értékesíthetőnek tartunk, Kérés esetén segítünk, ha kell, tanácsot adunk, költöztetünk, bárorítunk, Mutassátok meg, hogy mi jár a fejetekben!

Hódítsd meg a blogoszférát!