Kedves bloggerek,

ebben a hónapban is hárman örülhetnek.

 

Mi viszont szomorúak vagyunk, több ok miatt is.

  1. Többször felhívtuk a figyelmetek arra, a szabályzatban is szerepel, hogy a máshol már publikált tartalmakat, azaz duplikátumokat, lopott posztokat, ha kiszúrjuk nem díjazunk, nem emeljük ki, és megharagszunk érte. Mégis vannak, akiket ez nem zavar, több éves, gyakran a különböző felületeken ugyanazon aláírással ellátott posztokkal próbálkoznak, esetleg felháborodott levelet írnak, hogy miért nem kerülnek ki. Ezért. Ráadásul az sem segít, ha csak minden második, harmadik, akárhányadik poszt a másolt. Egy idő után elveszítjük a bizamlat az ilyen blogokban.
  2. Meg lehet sértődni, hogy adott hónapban nem ti nyertetek, és feladni az egészet. Sajnáljuk, hogy így döntötök, mert simán lehet, hogy következő hónapban ti nyernétek.
  3. A blogversennyel az a nem titkolt célunk, hogy új blogokat szerezzünk, amelyeket először így, a későbbiekben esetleg más együttműködés keretében is díjazhatunk. Sok olyan blog van, amelyik abban a pillanatban, hogy nyer, abbahagyja a blogolást, pedig benne lenne lehetőség, hogy a következő hónapban is nyerjenek, vagy máshogy dolgozzunk együtt. A jó kontent az mindig jó kontent.

Ezek után jöjjenek a dicséretek és a nyeremények.

Nagyon szerettük az alábbi blogokat, reméljük folytatják, írnak rendszeresen, lesz egy kicsit több posztjuk, és akkor következő hónapban akár ők is nyerhetnek: Paranormál, FindMyWay, Spoiler.

Akiknek pedig most üti pénz a markát, reméljük nem utoljára:

  • Time Travel, aki érdekes, jól összeszedett posztokban ír a világ és a történelem érdekes helyeiről.
  • Fincsi Kajcsik, a rendszeres receptekkel, amiket le is főz. Ha lenne esetleg egy kicsivel több körítés, felvezetés a posztokhoz, ha a fotókon javítana, még jobb lenne, de így is nagyon szeretjük. Részletes tippekkel, hogy miben lehetne javítani, keresünk!
  • Run. Die. Repeat., aki egy manapság nagyon felkapott téma nehézségeivel, a futással és az azzal járó nyűgökkel foglalkozik igazán szórakoztató és irodalmi stílusban. Sok sikert kívánunk az UltraBalatonhoz.

Gratulálunk, kollégánk hamarosan keresni fog a della ügyében. Ha pedig bárkinek bármilyen kérdése van, szívesen válaszolunk, segítünk neki, ha ír a support kukac reblog pont hu-ra.