Ahogy a múlt hónapban is megírtuk, a január-februári fordulóban már csak a szakmai döntés alapján díjaztunk, minden kategóriában a legjobbnak ítélt blog tulaja kap fejenként 100 ezer forintot. Most egy kis ideig pihi, aztán újból lesz lehetősége mindenkinek pénzt nyerni. A rendszer más lesz, de ez még nyilvánvalóan szupertitkos. A blogokat érdemes továbbra is írni, futtatni, az ismertség és az olvasótábor a későbbiekben is jól fog jönni. Lássuk a nyerteseket.

Szórakozás: Kiránduló

Kiránduló Kata őrült jó helyeket jár be, és őrült jókat ír róluk, az embernek tényleg megjön a kedve a kiránduláshoz, még egy ilyen béna esős hétfői napon is. Szurdokvölgyet minden kertbe!

Életmód: Maji-de

MMZ nagy okoskodások helyett egy nyelvtanár mindennapi életén és élményein keresztül mutatja be, hogy a japán egy igen fura nép. Rendszeres olvasóként idővel többet értünk a furaságból, ráadásul a blogger remekül ír. Mi mindig nagyon jókat szórakozunk az írásain, szórakozzatok ti is. 

Közélet: Cel-eb

Állatok szemszögéből blogot írni merész döntés, de Nózi, a drogkereső kiskutya folytatásos sztorija olyan mókás és informatív, hogy megérdemli az elismerést. Csak így tovább, a kábszi rossz, a blog jó, az élet szép.

Gratulálunk!